Felújított Laptopok PC-k
Laptopok (notebookok) hardveres javítása Asztali számítógépek hardveres javítása Szoftveres javítások Egyéb szolgáltatások

LAPTOPOK (NOTEBOOKOK) HARDVERES JAVÍTÁSA

Bevizsgálás, hibafeltárás, diagnosztika: 0 – 4.000 Ft
Bevizsgálási, hibafeltárási díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a készülék javítását. Nem számítunk fel ilyen jellegű költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha a készülék javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy gazdaságosan nem javíthatónak, illetve javíthatatlannak minősül.  

Belső tisztítás: 7.500 Ft
Laptop szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a terhelés alatt működő rendszer hőmérsékletének ellenőrzése.  

Alkatrészcsere (kivéve a kijelzőt): 3.000 – 8.000 Ft
Az alkatrész cseréje, a készülék hardveres bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése, a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventilátor, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez (HDD), SSD, memóriamodulok, optikai meghajtók, touchpad, billentyűzet, akkumulátor, cmos elem, stb. Amennyiben az alkatrész cseréje a laptop szétszerelése nélkül is megoldható (a laptop alján található szervizablakon keresztül). Ha az alkatrész cseréjéhez a laptopot szét kell szerelni, az első alkatrész cseréje 8000 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3000 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók (HDD, SSD) cseréje esetén az adatok mentése, illetve az új háttértárolókra történő másolása külön szolgáltatásként vehető igénybe!  

Kijelző cseréje: 5.000 – 8.000 Ft
Laptop szétszerelése, a kijelző cseréje. Az ár a kijelző cseréjének bonyolultságától függ.  

Zsanér javítása: 6.000 – 9.000 Ft
Laptop szétszerelése, a zsanér javítása vagy cseréje. Az ár a szétszerelés bonyolultságától függ. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3000 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges! 

Tápcsatlakozó javítása: 8.500 – 12.500 Ft
Laptop szétszerelése, a tápcsatlakozó javítása vagy cseréje. Ha a javítás nem igényel forrasztást, az ár 8500 Ft, ellenkező esetben 12.500 Ft. Szétszerelés esetén a laptopot kedvezményes áron – 3000 Ft ellenében – kitisztítjuk, ha szükséges!

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK HARDVERES JAVÍTÁSA

Bevizsgálás, hibafeltárás, diagnosztika: 0 – 4.000 Ft
Bevizsgálási, hibafeltárási díjat csak abban az esetben kell fizetnie, ha azt követően Ön nem kéri a készülék javítását. Nem számítunk fel ilyen jellegű költséget, ha a hibamegállapítást követően Ön megrendeli az általunk ajánlott javítást, illetve, ha a készülék javítási költségei meghaladnák az észszerű mértéket vagy gazdaságosan nem javíthatónak, illetve javíthatatlannak minősül.  

Belső tisztítás: 4.500 Ft – 7.500Ft
A számítógép szétszerelése, teljes belső portalanítása, hűtőpaszta cseréje, majd ezt követően a terhelés alatt működő rendszer hőmérsékletének ellenőrzése, tesztelése.  

Alkatrészcsere: 3.000 Ft – 8.000Ft
Az alkatrész cseréje, a készülék hardveres bővítése, a szükséges meghajtóprogramok telepítése, a rendszer tesztelése. Ide tartoznak a következő alkatrészek: hűtőventilátorok, Wi-Fi és Bluetooth kártyák, merevlemez (HDD), SSD, memóriamodulok, processzor, optikai meghajtók, cmos elem, stb. Alkatrészcsere alkalmával a számítógépet 3000 Ft ellenében kitisztítjuk, ha szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy a háttértárolók cseréje esetén az adatok másolása az új háttértárolókra külön szolgáltatásként vehető igénybe!

SZOFTVERES JAVÍTÁSOK

Operációs rendszer telepítése: 12.000 Ft
Az operációs rendszer telepítése és naprakészre frissítése. Az adott hardverelemeknek megfelelő illesztőprogramok, standard felhasználói programok (PDF olvasó, választott böngésző, stb.) telepítése és frissítése. Háttértárolók állapotának ellenőrzése, a rendszer tesztelése.
Windows telepítés esetén az ár a licence-t nem tartalmazza!  

Szoftverek telepítése: 2.500Ft-tól
Szoftverek telepítése, újratelepítése (MS Office, vírusirtó stb.)
A telepítés a licence-k árát nem tartalmazza!  

Windows optimalizálása: 7.500 Ft    
• Az automatikusan elinduló programok felülvizsgálata    
• Rosszindulatú kódok keresése (vírus, adware, rootkit, egyéb malware)    
• Rendszertisztítás (ideiglenes fájlok, felesleges regisztrációs bejegyzések, nem használt programok törlése)    
• Operációs rendszer, illesztőprogramok, antivírus szoftver frissítése    
• Adattárolók állapotának ellenőrzése, tesztelése    
• A terhelés alatt működő rendszer hőmérsékletének ellenőrzése, tesztelése Szükség esetén ajánlást teszünk a belső portalanításra. Amennyiben az ajánlott belső tisztítást a Windows optimalizációval egyidőben végezzük el, azt kedvezményes áron, 3.000 Ft ellenében tesszük!  

BIOS frissítés: 4.000 Ft
A BIOS frissítése és beállítása, a számítógép stabil működésének ellenőrzése új BIOS-szal, háttértárolók, illetve azokról történő indulás ellenőrzése.  

HDD, SSD klónozás: 15.000 Ft
Háttértároló klónozása (tökéletes másolat készítése) új háttértárolóra. Adattároló állapotának ellenőrzése.  

Adatmásolás: 4.500 Ft-tól
Adatok másolása működőképes, hibátlan adattárolóról (HDD, SSD, flashdrive, memória kártya) egy másik adattárolóra. A megadott árak adathordozónként értendőek.    
• 50 GB-ig: 4500 Ft    
• 50GB felett: 10.000 Ft

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Adat-visszaállítás (fizikailag ép adathordozóról):
30 Ft / GB, de minimum 12.000 Ft adathordozónként

Adat-visszaállítás logikailag sérült adathordozókról amennyiben lehetséges, (ez a függ a sérülés mértékétől) (HDD, SSD, flashdrive, memória kártya) a következő esetekben:     • partíciók törlése vagy sérülése     • fájlok vagy mappák törlése vagy részleges felülírása     • adathordozó formázása, particionálása     • operációs rendszer összeomlása, helyreállítása vagy újratelepítése miatti adatvesztés  

Adatmentés (fizikailag sérült adathordozóról)
Egyedi árajánlat alapján.  

Tanácsadás magánszemélyeknek: 3.500 Ft / 15 perc, de minimum 3.500 Ft / alkalom Hardver-, szoftver-, szolgáltatás beszerzési tanácsadás, szakvélemény, fejlesztések, otthoni iroda tervezése stb.  

Tanácsadás cégeknek
Egyedi árajánlat alapján  

Távoli segítség: 3.500 Ft / 15 perc, de minimum 3.500 Ft
Ha lehetséges, távoli eléréssel megoldjuk problémáját. Ha nem sikerül, nem kell fizetnie. Sürgős, azonnali esetekben a szolgáltatást 50%-os felárral vállaljuk.  

Egyedi számítógépek építése: 14.000 Ft – 22.000 Ft*
Konfiguráció egyeztetése, alkatrészek beszerzése és összeszerelése, BIOS frissítés, operációs rendszer, illesztőprogramok telepítése, a konfiguráció tesztelése terhelés alatt, számítógép üzembe helyezése otthonában, irodájában. Az fenti ár nem tartalmazza a hardver (megépített számítógép, egyéb perifériák), az operációs-rendszer, illetve egyéb szoftverek licenceinek költségét, sem a helyszínen történő perifériák vagy szoftverek telepítésének, konfigurálásának költségét (pl. nyomtató, vezeték nélküli kapcsolat, levelezőprogram stb.).  
*Speciális konfigurációk építésének díjszabása a fentiektől eltérhet (mint pl. két operációs rendszer telepítése, szerverek, illetve nagy teljesítményű “GAMING” számítógépek építése stb.)

*Az árváltozás jogát fenntartjuk!

KISZÁLLÁS

Helyszíni kiszállás Sümegen: 3.500 Ft/alkalom
Helyszíni kiszállás 15km-es körzetben: 7.000 Ft/ alkalom